صفحه اول تماس با ما RSS                     قالب وبلاگ
  
double-click
computer
aref.m شنبه 12 اسفند 1391برچسب:,

ARP مخفف سه کلمه Address Resolution Protocol است .وظیفه آن شناخت وتشخیص (Hardware Address ( Mac Address است در صورتی سیستم با دانستن IP بخواهد با یک سیستم ارتباط برقرار کند.باید این مطلب را برای این که وضیفه این پروتکل را بهتر بدانیم این است که برای ارتباط با سیستم در یک محدوده شبکه ای ( یک Subnet ) باید حتما Mac address آن سیستم را بدانیم .حال وقتی شما میخواهید با یک IP ارتباط برقرار در ابتدا باید سیستم با توجه به Subnet mask داده شده و IP داده شده به سیستم تشخیص میدهد که آیا سیستم مورد نظر برای ارتباط بر روی یک بخش هستند و یا خیر .
در صورتی که بر روی یک بخش بودند با استفاده از پروتکل ARP سعی در تشخیص IP آن سیستم میکند و در پاسخ به آن آن سیستم ( سیستمی که این IP مورد نظر برای ارتباط ما را دارد ) به درخواست Mac خود را به سیستم ما اعلام می کند و سیستم ما این Mac را در جدولی با نام ARP Table که بر روی سیستم خودمان است ذخیره می کند.که مدت دخیره شدن این اطلاعات در صورت دوباره نویسی و بروز نشدن آن فقط ۱۲۰ ثانیه است.
در حالت دوم در صورتی که سیستم ما تشخیص دهد که سیستم با سیستم ما بر روی یک Subnet قرار ندارند سیستم در ابتدا Route Table خود را می بیند و در صورتی که در این جدول موردی برای رسیدن به این IP موجود باشد در ابتدا می بیند که برای ارتباط با این IP باید به سمت کدام روتر اطلاعات را بفرستد و در این صورت با استفاده از همان مراحل بالا mac آدرس روتر مورد نظر را با توحه به داشتن IP آن پیدا می کند و در Destination mac address آدرس مربوط به روتر و در بخش destination IP address مقصد سیستمی که می خواهد با آن ارتباط داشته باشد را ارسال می کند .
در ارتباطات بر پایه IP در هر شبکه ای چه در WAN و چه در LAN از این پروتکل استفاده می شود ولی در هر سابنت و برای رساندن اطلاعات به روتر و یا سیستم مقصد از این پروتکل ( در نگارش ۴ IP البته فقط ) استفاده می شود.
در همین رابطه یک نکته دیگر را باید گفته شود که ممکن است در بعضی اوقات این مورد اشتباه شود این است که یک موردی نیز در سوییچ ها با نام Mac address Table وجود دارد که در عین شبیه بودن به ARP Table کاملا با آن متفاوت است .
در یک سوییچ که یکی از مهمترین تفاوت های آن با HUB همین داشتن Mac Table است یعنی اینکه لایه دوم پکتهای دریافتی را می خواند و مک آدرس مبدا را در این جدول به همراه پورت مربوطه قرار می دهد و این باعث می شود در صورتی که درخواستی را بخواهد به این آدرس بفرستد بداند از کدام پورت باید ارسال کند و مجبور به ارسال آن به تمامی پورتهای خروجی نمی شود.

aref.m چهار شنبه 8 آذر 1391برچسب:,
aref.m سه شنبه 9 خرداد 1391برچسب:,

براي قابل فهم بودن افراد معمولاً به صورت دسيمال (دهدهي) بيان مي شوند. كه با نقطه از يكديگر جدا شده اند. اما كامپيوتر ها با شكل باينري (دودويي) اعداد سروكار دارد و براي ارتباط با يكديگر آنرا در قالب صفر و يك بيان مي كنند..........



ادامه مطلب...
aref.m یک شنبه 17 ارديبهشت 1391برچسب:,

هاب از جمله تجهیزات سخت افزارى است که از آن به منظور برپاسازى شبکه هاى کامپیوترى استفاده مى شود . گرچه در اکثر شبکه هائى که امروزه ایجاد مى گردد از سوئیچ در مقابل هاب استفاده مى گردد، ولى ما همچنان شاهد استفاده از این نوع تجهیزات سخت افزارى در شبکه هاى متعددى مى باشیم ......



ادامه مطلب...
aref.m سه شنبه 22 فروردين 1391برچسب:,

با يك بررسي اجمالي مشاهده ميشود كه سرعت رشد دانش و تكنولوژي بشـر با گذشت سده هاي اخيـر به حد چشمگيري رو بهافزايش اسـت.در طــي قرن بيستــم

تكنولوژي اصلي در جمع آوري پردازشو توزيع اطلاعات خلاصه مي شود،........



ادامه مطلب...
aref.m سه شنبه 22 فروردين 1391برچسب:,

تا چندين سال بعد از اختراع (Personal Computer)PC و پيش از درک قابليت به اشتراک گذاري منابع ، کاربران کامپيوترها جهت ارسال يک فايل يا پوشه مجبور به استفاده از حافظه هاي جانبي بودند. استفاده از اين روش داراي معايب زيادي داشت که مهمترين آنها عبارتند از.....



ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 10 صفحه بعد

اسلایدر